Nikita

Då Nikita Hair valde Magento som plattform var bärande förmåga och tydliga rammar mycket viktigt i valet av partner. Dessutom behövde vi goda råd på vägen. Trollweb imponerade oss på alla punkter. De genomför med hög kvalitet, i tid och pris som avtalat. Trollweb var avgörande för ett lyckat projekt och anses vara ett mycket bekvämt sparringpartner i framtiden. Vi kan tryggt rekommendera Trollweb för alla som vill förbättra eller bygga ny webbutik. -Inge O. Andresen, daglig leder, Raise Interactive AS
Vår roll: Totalleverantör
Övrigt: 1

Lösningen är byggd med Magento Enterprise, med full integration mot bland annat Microsoft Dynamics NAV och extern lager/plock-hantering direkt in i Magento. Online tidsbeställning av lediga frisörtider är också inbyggt direkt i Magento, med Angular.JS som frontend ram. Att tillägga har lösningen fått mycket bra feedback på hur SEO hanteras och genomförs tekniskt genom en extern SEO-byrå.

Lösningen är en multi-site installation med ett antal platser/butiker i samma setup.

Efter en omfattande urvalsprocess för en ny plattform för hela sin investering i digitala nät valde Nikita Trollweb som tekniskt komplett leverantör, tillsammans med Decode designen.