Stormberg

Trollweb har varit en unik leverantör i ett projekt som har gett oss tillväxt, för att inte tala om en betydligt bättre nätbutik. I vår process att göra en bra nätbutik ännu bättre så har Trollweb spelat en aktiv roll som sparringpartner, bidragsgivare, problemlösare och framförallt leverantör av ett utmärkt verktyg. Vi kan varmt rekommenderar Trollweb och vi ser fram emot att fortsätta arbeta med deras team på både små och stora förändringar i framtiden.
Vår roll: Totalleverantör.
Övrigt: 1

Stormberg är ett av Norges största varumärken och producerar och säljer rimligt prissatta kvalitetskläder för hela familjen.

Stormberg hade behov av en ny och modern e-handels-plattform som de kunde växa utanför Norge med, som lätt kunde skalas ned för att hantera den snabba tillväxten av antalet besökare. Valet föll på Magento Enterprise, med en standard och en stor robust Cluster hosting lösning som tillhandahålls och drivs av Trollweb.

Implementering av design, integrationer med underliggande ERP-system, nyhetsbrev-leverantör och ett antal funktionella anpassningar genomförs av Trollweb.