Kort om Trollweb

Trollweb är Nordens ledande total-leverantör av näthandel baserat på Magento. Vi levererar rådgivning, utveckling, designimplementering, full drift och support av Magento samt ett brett produktspektra av färdiga integrationslösningar och tilläggsmoduler.

Nordiska lösningar – förstås och utvecklat i Sverige och Norge

Trollweb är en nordiskt ägt koncern till 100 % bestående av två bolag, där alla utvecklare, designers, projektledare samt support finns centralt i Norge och i Sverige. Ingen outsourcing och inget möte med en leverantör som inte förstår vad kunden egentligen önskar sig.

Trollweb – en teknologisk leverantör

Vi är en teknologisk leverantör, där teknologi vi levererar är programvaran Magento som näthandel-plattform och driftcentret är till 100 % egenägt där alla nätbutikerna bor tryggt snabbt och stabilt skyddade av Trollen.

Vi Samarbetar med de bästa

För att säkra att våra kunder får en komplett lösning, allt koordinerat och levererat genom en total-leverantör, samarbetar vi med de allra största och bästa tilläggsleverantörerna inom näthandel. Kortleverantörer, fakturaleverantörer, fraktleverantörer, ERP-leverantörer, EDI-leverantörer, designbyråer, SEO-byråer. De flesta arbetar tillsammans med oss.

Starkt fokus på funktionella och brukarvänliga lösningar

Vi arbetar hårt för att leverera funktionella och brukarvänliga lösningar, anpassat både för våra kunder och dina slutkunder. Vi är också de första som säger till när våra kunder blir erbjudna lösningar som vi ser inte kommer att fungera.

Ungt bolag – erfarna medarbetare

Trollweb etablerades under 2008. På grund av omedelbar kraftig tillväxt gick Trollweb över till att bli Trollweb Solutions AS under 2009. I början av 2013 startade vi detta Svenska dotterbolag, för att klara av den kraftiga efterfrågan på våra tjänster vi erbjuder i Norge. Vi söker flera medarbetare som kan fylla de tomma stolarna, sänd in en spontan ansökan just nu söker vi webbdesigners och utvecklare, men tveka inte vi är alltid på jakt efter duktig personal. Skicka ett epost på jobb@trollwebsolutions.se

Lång erfarenhet från den fysiska butiksbranschen

Flera av de centrala personerna bakom Trollweb har över 14 års erfarenhet från Retail-branschen och har arbetat med bland annat POS-lösningar för stora kedjor såsom Elgiganten/Elkjøp och Expert. Flera av oss har även arbetat ute i deras butiker, och har då en unik förståelse för vad kunden behöver. Detta innebär att vi har en stor totalförståelse mellan näthandel och fysisk handel och har bidragit till att vi vid sidan av utvecklar vårt eget, till 100 % nätbaserade POS butiksystem- webPOS..

Var uppdaterad följ oss via Facebook